De tien sieraden trends van 2016

Mooie sieraden zijn natuurlijk onmisbaar bij je passende outfit. Elk jaar is er weer een nieuwe trend van sieraden. Momenteel is de trend groot opvallend en kleurrijk.

Door verschillende combinaties te maken kun je ook je eigen prijs bepalen. Je gaat voor duur of goedkoop, in beide categorieën zul je zeker slagen. Lees gauw verder voor de tien sieraden trends van 2016.

Top 10

  1. Arrows, dit jaar zijn er veel pijlen in ringen, armbanden en kettingen te zien.
  1. Dual rings, met de dual ring hoef je geen extra ring om je vinger te dragen. Je kunt variëren met steentjes, driehoekjes of rondjes.
  1. Enkel sieraden, de enkelbandjes die een aantal jaren geleden erg hip waren zijn nu weer terug. De bandjes zijn nu breder en grover, en daarbij hangen er nu veel bedeltjes en steentjes aan die doorlopen naar je voet. Het is dit jaar hip als je hetzelfde enkelbandje om beide enkels draagt.
  1. Double wrapped bracelets & bridge bracelets, dit jaar zijn dubbele armbanden helemaal de trend en heb je aan één armband genoeg. Je hebt ze in alle kleuren en soorten materialen waar één of meerdere bedels aan hangen. Dan zijn er ook nog de bridge bracelets waarbij je een armband draagt met daaraan een ketting met een ring eraan.
  1. Layered kettingen, het is dit jaar helemaal hot om je kettingen in meerdere laagjes te dragen in de kleur goud. De kettingen hebben grote objecten hangen, zoals grote kralen, schelpjes, tanden en dieren.
  1. Ear jacket, dit jaar kunnen de sieraden niet groot genoeg zijn. Je zult veel drapped ear jackets zien, deze oorbellen lopen net iets langer door dan je oor. Er zit meestal een steentje in je oor en via de achterkant hangt er nog iets aan de oorbel.
  1. De kleuren zilver, roodgoud en goud blijven nog steeds populair. Je kunt ze apart dragen of meerdere kleuren combineren in één sieraad.
  1. Choker, de korte ketting mag weer gezien worden. De strak aansluitende kettingen en de fluwelen en leren bandjes zijn weer helemaal hip. Je kunt kiezen voor smalle en brede bandjes van verschillende soorten materiaal.
  1. Opvallende hanger, dit jaar mag alles vooral groot zijn, zorg dus voor een grote bedel of ander voorwerp dat de aandacht trekt.
  1. Leer, wees creatief met leer en draag leren armbandjes gevlochten of glad met kralen, clips veertjes en bedels.

Wil je weten met welke modetrends van 2016 je de sieraden kunt combineren ? Bekijk dan deze site voor meer interessante modetips: http://rubriek.nl/beauty-mode/sieraden-trends-2016-2017

Het is altijd interessant om te weten wat er in is op het gebied van sieraden en mode. Elk jaar weer komen er bekende merken voorbij met hun nieuwe designs. Via social media worden verschillende trends snel opgepikt door de massa. Ieder jaar wordt er weer onderzocht wat de belangrijkste kleurentrends zullen worden van het jaar. Een mooi passend en kleurrijk sieraad vinden is dan ook een must voor je eigen trendy outfit. Een sierraad kan voor iedereen een persoonlijke betekenis hebben. Wil je weten welke kledingtrend je kunt combineren met jouw sierraad?

Bekijk dan onderstaand filmpje en creëer je eigen passende en volledige outfit van 2016.

Een reactie plaatsen